%

Aspens Camping, Lerum

Aspens Camping, Lerum

Vår allra första recension kommer tyvärr inte att bli en munter sådan. Vad gäller Aspens Camping i Lerum har vi egentligen bara två ord att säga: Stay Away!

Men självklart ska vi utveckla och motivera utlåtandet. Överlag ett okej intryck när vi lästa om den online. Inget imponerande kanske, men heller inget som avviker från hur en campings hemsida brukar se ut (vad gäller campingplatsers digitala närvaro finns en del att jobba med för den som vill). Vi väl kom fram till campingen relativt sent, och vi hade således inte hade någon lust att dra någon annastans. Så fick vi dock lov att stanna, och fick med oss ett helt annat, betydlig sämre intryck.

I receptionen möttes vi av 2 ungdomar som gjorde jobbet, men verkligen inte en millimeter till. Ja, vi kan ha förståelse för att detta är ett sommarjobb och inte deras stora passion i livet. Men man kan ju göra det bästa av det i alla fall). Detta skulle sedan visa sig vara lite av en röd tråd genom hela campingen, men vi kommer till det. Hur som helst fick vi en plats för 310kr natten ink el, så ett ganska ordinärt prisläge.

Väl inne på campingen så fungerade platsen och elen utan problem. Lekparken (som var anledningen till att vi valde denna camping från första början) var rejält nedgången och sliten. Den lilla sjön som campingen har direkt tillgång till, kunde man knappt se för all sly som var ivägen.

Service

Allt vad gäller servicehus är totalt nedgånget. Tvättar du exempelvis, så fyller tvättmaskinen hela golvet med vatten. Det finns också ett tvättschema…som inte används. Istället råder fullständig tvättanarki, och den argaste tvättar först.

Duscharna är små, barackliknande saker där du (trots att du betalar extra för duschtiden) får stå och mata på en knapp för att det ska komma något vatten. Timern på denne är alldeles för kort inställd. Detta gör att du (trots att det egentligen är en liten skitsak) hinner bli vansinnig innan duschäventyret är över.

Diskvatten får du i bästa fall ljummet….en bra dag, och om solen skiner direkt ner i handfatet.

Och på riktigt: Vad är grejen med att tapetsera hela sin camping med arga lappar till sina gäster? Visst kan man bli frustrerad över saker, men det går ju att hålla åtminstone lite god ton även på ett anslag. Skapar verkligen allt annat än en trevlig stämmning.

Har ni någon gång besökt en plats där det bara känns i hela omgivningen att någon har gett upp hoppet? Om inte, och ni känner att ni saknar den upplevelsen, endast då kan vi rekommendera ett besök till Aspens Camping. Enkelt uttryckt så är vilken övernattningsplats som helst att rekommendera före denna.