Har man många intressen, vilket vi liksom har, måste man ju kunna kombinera dem även i husbilslivet, va? eller hur! Det är självklart för Martin att packa med fiskeutrustning för att kunna utfodra familjen enbart på fiskefångst i veckor….. mina intressen tar inte riktigt lika stor plats, men kanske är något bökigare………

Här är dom! Årets små fröisar!

Nu är det i all enkelhet, några solrosor, Sommaraster och lite tagille, som än så länge var för små för att klara sig själva hemma i 4 dagar i sträck. Nämen då får de ju hänga med i husbilen tyckte jag!

Martin var inte riktigt lika övertygad om att det var en bra idé, och kanske när Lowe kröp fram till dem och rev sönder en kruka och hällde ut jord på den vita mattan … kanske att jag var beredd att hålla med Martin då om att det var en halvbra idé. Fast det säger jag ju inte till honom.

Jag satte årets små frön i en ugnsform från Tupperware, som var lagom stor för att rymma alla, och som var lagom smidig att ta med och flytta runt på. Mest har de stått framför instrumentpanelen när vi stått stilla och vid mina fötter när Martin kör. Ja, det är bara Martin som kör än så länge.. Jag behöver fortfarande ta tag i att ta det där C-kortet……….

Men så svaret på frågan, JA klart man kan ha med blommor i husbilen! 😉