Till helgen skulle vi åka hela familjen på en liten utflykt till huvudstaden, och besöka mässan Caravan Stockholm. Jag fick nu en stund över att titta igenom utställarna, läsa på om vad som kändes extra intressant och förbereda mässäventyret litegrann. Tyvärr möts jag då av den tråkiga nyheten att mässan är inställd. Det är ju lite halvroligt, då mässan ställdes in i november, att man kan vara så galet sen på bollen emellanåt.

Arrangören låter meddela att ”Vi tycker det är väldigt tråkigt att behöva ställa in, men vi är måna om att våra mässor och event håller en hög nivå och ställer hellre in är att leverera något som inte uppnår förväntningarna och absolut bästa kvalitet.” Vad detta exakt innebär är ju ännu oklart, men man kan ju bara gissa att de inte lyckats attrahera utställare i tillräckligt god utsträckning. Spontant känns det lite märkligt, då camping i stort verkar ha fått ett rejält uppsving de senaste åren. 

Hur som helst, ingen husbilsmässa denna vecka heller. Vi hade ju även planer på att besöka Husbilslandets minimässa för några veckor sedan, men detta blev inte av då hela familjen blev sjuk istället. Vi har ju som bekant aldrig gjort någon affär med Husbilslandet, men däremot har vi varit där och tittat och fått ett kanontrevligt bemötande. Därav besöker vi gärna igen.

Hur som haver, nu blir det att gå i ide vad gäller mässor fram till Elmia Husvagn i september. Så länge inte någon av er har något tips på någon liknande aktivitet vi kan besöka?

Det viktigaste nu är ju trots allt att vägsaltet snart försvinner, och vi kan ut på äventyr i Pärlan igen. Vad vi längtar!